Tanden bleken Den Haag

Geplaatst op 05-09-2022

Categorie: Mens en gezondheid

Het klinkt je vast bekend in de oren. Zoeken met een zoekmachine. Tanden bleken, je tanden witter willen maken, hoe kun je je tanden bleken, dan beland je in een moeras met een provider die je  perfecte tanden belooft. 
Witte tanden zijn een grote trend. En soms is het  niet gek genoeg. Als je naar de witte tanden van  grote Hollywoodsterren kijkt, weet je soms niet waar je naar kijkt. Hoewel de overgrote meerderheid mooie, natuurlijk witte tanden wil die hen een mooie glimlach bezorgen, merkt niet  iedereen meteen dat hun tanden gebleekt zijn. 
 Hoe kan ik mijn tanden witter maken? Als je nog steeds witte tanden hebt, is de eerste stap om ze te behouden. Tips zijn onder meer vaak poetsen, bleekmiddelen gebruiken, regelmatig naar de tandarts of mondhygiënist gaan, niet roken en niet te veel koffie of wijn drinken. Bovenstaande tips zijn waarschijnlijk te laat en  je bent al op zoek naar een goede manier om je tanden witter te maken. 
Er zijn twee manieren om je tanden witter te maken. Kies een whitening tandpasta en whitening mondspoeling, of zet een stap richting het bleken van je tanden. 
Waar kun je het beste je tanden bleken Er zijn talloze leveranciers van het bleken van  tanden, waaronder veel kits voor het thuis bleken van tanden. Ons advies is om het bleken altijd  over te laten aan de professionals. Dit is ook de reden waarom we geen whitening kits aanbieden, maar alleen whitening producten zoals tandpasta en mondwater. 
Whitening kits en whitening lampen maken je tanden in korte tijd witter. Hierdoor heb je in zeer korte tijd prachtige resultaten, maar het heeft een korte levensduur en keert snel terug naar een donkere gloed. Er is ook een risico op beschadiging van het tandglazuur.